Ο «Γαλάζιος» ποταμός βάφτηκε… κόκκινος!

Σύμφωνα με το κεφάλαιο 16, στίχος 4 της Αποκάλυψης, ένα από τα σημάδια ότι ο Αρμαγεδδών βρίσκεται κοντά θα είναι το γεγονός ότι ένας άγγελος θα μετατρέπει τα ποτάμια σε…
αίμα! Με αυτό κατά νου, ο αποχρωματισμός του ποταμού Yangtze, ο οποίος διασχίζει την πόλη Chongqing στη νοτιο-δυτική Κίνα, προκαλεί αναπάντητα ερωτηματικά σε κατοίκους και επιστήμονες.

Ο ποταμός Yangtze («Γαλάζιος ποταμός» – από την καθαρότητα των νερών του (σσ κάποτε!!!)-) είναι ο τρίτος μεγαλύτερος σε μήκος στον κόσμο, εξυπηρετώντας σε μεγάλο βαθμό τη ναυσιπλοΐα, την αλιεία και τη διακίνηση των εμπορευμάτων της Κίνας.

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο ποταμός Υangtze άλλαξε χρώμα, προκαλώντας εντύπωση στις Αρχές της χώρας και στους ειδικούς, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ακόμη ...τους λόγους αυτής της αλλαγής, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω ποταμός γίνεται κατακόκκινος.

Οι κάτοικοι έμειναν έκπληκτοι από το παράδοξο αυτό φαινόμενο, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνέλεγαν νερό σε μπουκάλια για αναλύσεις, με τους ψαράδες της περιοχής να μην πιστεύουν στα μάτια τους, συνεχίζοντας παρόλα αυτά τις δραστηριότητές τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες ο ποταμός Jian, στην πόλη Λουογιάνγκ, στη βόρεια επαρχία Χενάν της Κίνας έγινε κατακόκκινος εξαιτίας βαφών που εργοστάσια της περιοχής έριξαν στα νερά, όπως έγινε γνωστό μερικές μέρες αργότερα.
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.