«Ξαναχτυπάει» ο Μπιν Λάντεν… δύο ημέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές

Το τηλεοπτικό κανάλι National Geographic θα κάνει την ανατροπή τον ερχόμενο μήνα και, δύο ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές θα προβάλλει ταινία-ντοκυμαντέρ με την επιδρομή της ομάδας των NAVY SEALs στο κρησφύγετο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, στο Πακιστάν.

Με τίτλο «Seal Team Six: The Raid on Osama bin Laden» και τις εταιρείες παραγωγής Weinstein Co. και Voltage Pictures, η ταινία θα κάνει το «ντεμπούτο» της, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ενώ δύο ημέρες αργότερα, ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μιτ Ρόμνεϊ θα ριχτούν στον εκλογικό αγώνα για την ανάδειξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο συν-προεδρεύων της Weinstein, Harvey Weinstein είναι υποστηρικτής του Ομπάμα και ένας από τους βασικούς χρηματοδότες της προεκλογικής του εκστρατείας -στην οποία «έπαιξε ψηλά» το τέλος του τρομοκράτη (επί προεδρίας Ομπάμα), χάρη στην επέμβαση της αμερικανικής ειδικής δύναμης των NAVY SEALs.

Το κανάλι επέλεξε να «ανοίξει» την νέα του τηλεοπτική σεζόν με την εν λόγω ταινία ώστε να δώσει ώθηση σε ολόκληρο το (καινούργιο) πρόγραμμά του, είπε ο πρόεδρος του National Geographic (Channel), Howard T. Owens.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο John Stockwell, ο οποίος δεν σκοπεύει να μείνει μόνο σε «μεγέθη» τηλεόρασης, αλλά επιθυμεί να γυρίσει και άλλη εκδοχή του ίδιου θέματος για τη μεγάλη οθόνη, γράφει το πρακτορείο Associated Press.

Μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στην παραγωγή είναι αυτά των Cam Gigandet, Anson Mount, Freddy Rodriquez και Xzibit.
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.