Πλησιάζει η αποκάλυψη της Mercedes CL coupe

Αφού παρουσίασε την κορυφαία S-Class, το προηγούμενο διάστημα, επόμενο ήταν η Mercedes, να ετοιμάσει και τις «απαραίτητες συνοδευτικές» εκδόσεις. Έτσι λοιπόν, η CL coupe φαίνεται ότι είναι έτοιμη να παρουσιαστεί επίσημα στη Φρανκφούρτη, στις 10 Σεπτεμβρίου. 


 Όπως δείχνει άλλωστε και ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία, πρόκειται για ένα πολύ αεροδυναμικό σύνολο, που συνδυάζει την κομψότητα και την πολυτέλεια της S-Class, με τις πιο δυναμικές γραμμές, ώστε το αποτέλεσμα να είναι επιβλητικό, αλλά και με έντονο «νεανικό» σχεδιασμό ταυτόχρονα. Εξωτερικά, η μάσκα και το μπροστινό μέρος, παραμένουν τα ίδια με την S-Class, αλλά το πίσω μέρος «σβήνει» πιο απαλά, προκειμένου το 3θυρο μοντέλο να αποκτήσει το σπορτίφ χαρακτήρα, που απαιτείται.


Στο εσωτερικό πάλι, η S-Class μας προϊδεάζει για την έντονη παρουσία της πολυτέλειας και της τεχνολογίας, που θα ακολουθήσει και το coupe, σε ένα αποτέλεσμα που τοποθετεί το μοντέλο μεταξύ των κορυφαίων αυτοκινήτων. Από την άλλη κάτω από το καπό, περιμένουμε να δούμε τα ίδια μηχανικά σύνολα με τη νέα S-Class. Σημειωτέον δε, ότι όπως και στο βασικό μοντέλο, θα υπάρχουν 2 υβριδικές επιλογές, μια με κινητήρα βενζίνης (3,5 λτ., V6 με 306 ίππους) και μια με κινητήρα diesel (2,2 λτ., 4κύλινδρος με 204 ίππους) οι οποίοι συνδυάζονται με έναν ηλεκτροκινητήρα 27 ίππων ισχύος και 250 Nm ροπής. Τέλος, η γερμανική φίρμα αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το νέο coupe της το φθινόπωρο και το λανσάρισμά του προβλέπεται για τις αρχές του 2014.

Πηγή: autotriti.gr
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.