Τα διπλά αποκαλυπτήρια του Ηλία Κασιδιάρη

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύονται αποκαλυπτικές φωτογραφίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης,  για πρώτη φορά με την εδώ και οκτώ μήνες σύντροφό του
(και εστεμμένη κατά το παρελθόν Μις Τουρισμός) Ελένη Κωνσταντινίδου, παρέα  με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής επίσης Παναγιώτη Ηλιόπουλο και την δική του συνοδό.

Αυτό που επίσης αποκαλύπτεται από τις φωτογραφίες σε απόμερη παραλία της Ραφήνας,  είναι ότι Ηλίας Κασιδιάρης φέρει  τατουάζ με τη σβάστικα στον ώμο του.
Και μπορεί κάποιος να διακρίνει,  αν κοιτάξει καλά στο τατουάζ, ότι η σβάστικα αποτελείται από επιμέρους μαιάνδρους (που είναι και το «ελληνοπρεπές» έμβλημα της Χρυσής Αυγής).  Σε ένα ακόμη αρχαιολελληνικό άλλοθι υπάρχει κάτω από τη σβάστικα η επιγραφή σε σχήμα V «AΓΧΗΒΑΣΙΗΝ» που παραπέμπει σε μια δυσνόητη ρήση του Ηράκλειτου για «την εγρήγορση του όντος από τη Λήθη προς τον Συμπαντικό Λόγο, εξ ου αντλεί ενέργεια». 
Δεν είναι όμως το μοναδικό τατουάζ του Ηλία Κασιδιάρη. Εντύπωση προκαλεί ότι στο αριστερό του μπράτσο έχει ένα άλλο τατουάζ σε σχέδιο tribal, ενώ στο δεξί του ώμο δεσπόζει μία νεκροκεφαλή, μέσα σε περίεργο και δυσδιάκριτο πλαίσιο.



Star.gr

Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.