Οικολογικό σεξ

Πλέον η οικολογική συνείδηση έχει εισβάλει παντού.
Λίγο η σύγχρονη διατροφή, λίγο η οικονομική κρίση που μας κάνει πιο λιτούς κι απέριττους, η πράσινη συνείδηση γίνεται καθημερινότητα αγγίζοντας ακόμα και το σεξ.
 Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από εταιρείες παραγωγής προφυλακτικών αλλά και περιβαλλοντικούς οργανισμούς ο αριθμός των προφυλακτικών που δεν ανακυκλώνονται σωστά μόνο στην Μεγάλη Βρετανία ανέρχεται σε 60 με 100 εκατομμύρια ετησίως.

 Παράλληλα επτά στα οκτώ σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα που δοκιμάστηκαν ανιχνεύθηκαν φθαλάτες σε ποσότητα που φτάνει κατά μέσο όρο το 24 με 51%. Όπως αναφέρει το iatropaideia, την ίδια στροφή κάνουν οι απανταχού εραστές αφού δεν επιλέγουν πανάκριβα ξενοδοχεία ή πολυτελείς σουίτες.

 Ένα ποσοστό που αγγίζει το 22% σε όλο το κόσμο έχει στενές επαφές τρίτου τύπου στον κήπο ή στην εξοχή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Έχοντας λοιπόν μελετήσει το ζήτημα εις βάθος, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις συστήνουν:

 Πράσινα σεξοβοηθήματα Στην περίπτωση που τα ερωτικά βοηθήματα αποτελούν το αλατοπίπερο της ερωτικής σας ζωής διαβάστε προσεκτικά τα υλικά από τα οποία έχουν κατασκευασθεί κυρίως αν περιέχουν φθαλάτες.

 Οι ουσίες αυτές ανήκουν σε μία οικογένεια βιομηχανικών χημικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται για να μαλακώσει η πλαστική ύλη και η χρήση τους έχει συνδεθεί με διάφορα προβλήματα ιατρικής φύσης όπως είναι η ατροφία των όρχεων και πολλά προβλήματα στα όργανα αναπαραγωγής.

Δοκιμές σε πειραματόζωα έδειξαν βλάβες στο ήπαρ, τα νεφρά και τους πνεύμονες, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι φθαλάτες έχουν απαγορευτεί ακόμα και στα παιδικά παιχνίδια. Στην περίπτωση που δεν κάνετε χωρίς τα sex toys προτιμήστε τα ασφαλή οικολογικά από γυαλί, μέταλλο, ή σιλικόνη.

 Οικολογική προφύλαξη Μπορεί τα προφυλακτικά από λάτεξ να αποτελούν την πιο ασφαλή λύση απέναντι σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή σε ένα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα αλλά δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί το κατά πόσο είναι βιοδιασπώμενα. Όπως ισχυρίζονται οι οικολογικές οργανώσεις τα προφυλακτικά από δέρμα είναι τα πιο φιλικά στον πλανήτη αλλά δεν προστατεύουν από τα ΣΜΝ. Πάντως το σημαντικότερο σημείο στην χρήση των προφυλακτικών έχει να κάνει με την μετέπειτα χρήση τους.

Στο σημείο αυτό οι ειδικοί συνιστούν να μην πετάγονται σε λεκάνες τουαλέτας, αφού κινδυνεύουν να κολλήσουν στους σωλήνες και να μολύνουν τα ποτάμια, εκεί όπου φτάνουν οι αγωγοί. Μπαμπού σεντόνια Αφήστε στην άκρη τα μεταξωτά σεντόνια και στρώστε το κρεβάτι με τα οικολογικά σεντόνια από μπαμπού τα οποία έχουν μεταξωτή αφή, απορροφούν την υγρασία, έχουν φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες ενώ προέρχονται από μια διαρκώς ανανεώσιμη πηγή.

 Χωρίς φώτα Δεν κάνετε μόνο οικονομία στην ΔΕΗ αλλά χωρίς φώτα στην διάρκεια του σεξ επιτυγχάνετε καλύτερη ατμόσφαιρα και πλήρη ενεργοποίηση όλων των αισθήσεων. Στην μπανιέρα δυο δυο Εκτός του ότι το μπάνιο μαζί με τον σύντροφό σας μπορεί να ξεσηκώσει τα πνεύματα και να γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια, δεν θα σπαταλήσετε και πολύ νερό. iefimerida/ofono
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.