Μέσι: Φεύγει από την Μπαρτσελόνα

Τάσεις φυγής από την Μπαρτσελόνα έχει παρουσιάσει ο Λιονέλ Μέσι και αναμένεται να αποχωρήσει από τους «μπλάουγκρανα» στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με ισπανικό μέσο.

Αυτό ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής η τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota», η οποία πάντως κατά καιρούς έχει αναφέρει πολλά σενάρια για μεταγραφές, τα οποία ποτέ δεν επαληθεύτηκαν και μάλλον, όχι άδικα, θεωρείται από τις πλέον αναξιόπιστες.

Την είδηση για την αποχώρηση του Μέσι μετέδωσε ο έγκυρος περί το ρεπορτάζ της «Μπάρτσα» Φράνσες Γκαγιάρδο και σύμφωνα με εκείνον ο λόγος του «διαζυγίου» είναι ότι η Μπαρτσελόνα «πήρε πίσω» την αύξηση αποδοχών που είχε συμφωνήσει με τον Αργεντινό πριν δυο μήνες ενώ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία του 26χρονου με άλλη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκαγιάρδο ανέφερε: «Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πριν δυο μήνες, ο Μέσι και οι σύμβουλοι του επικοινώνησαν με τον σύλλογο. Ο παίκτης ζήτησε επανεξέταση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί υποσχέθηκαν στον παίκτη να γίνει. Συμφωνήσαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του.

Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Όποτε μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.

Ο παίκτης νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Ο παίκτης έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και από τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα αρχίσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει παρθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν».
Zougla.gr
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.