Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ το Σάββατο στο Σύνταγμα

Την ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού - «Να σταματήσει η κυβέρνηση εδώ και τώρα να μας θεωρεί λογιστικά νούμερα στους υπολογισμούς της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνει η ΓΣΕΕ στην Πλατεία Συντάγματος στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική από πλευράς της κυβέρνησης, η οποία συνεχίζεται με τον υπό ψήφιση Προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ, ο Προϋπολογισμός του 2014 στηρίζεται σε αντιαναπτυξιακές λογικές και φορομπηχτικές λογικές σκληρής λιτότητας και ανακυκλώνει την ύφεση και την κοινωνική ισοπέδωση, «επιδιώκοντας να κτίσει δημοσιονομικό πλεόνασμα πάνω σε κοινωνικά συντρίμμια».

Απαίτηση της ΓΣΕΕ είναι «να σταματήσει η κυβέρνηση εδώ και τώρα να μας θεωρεί λογιστικά νούμερα στους υπολογισμούς της», ενώ παράλληλα ζητεί τη λήψη μέτρων στήριξης των κοινωνικά αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας, καθώς και να μπει τέλος στον «Γολγοθά» των μέτρων και την «καθημερινή σταύρωση» των Ελλήνων.

Επίσης, ζητείται να σταματήσει κάθε σκέψη για νέα μέτρα, χαράτσια, νέες περικοπές σε συντάξεις, άρση των πλειστηριασμών, διαθεσιμότητα, απολύσεις και λουκέτα σε οργανισμούς στρατηγικής σημασίας.
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.