Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Φιγκερόα

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, καθώς, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το «τριφύλλι», θα συνεχίσει την καριέρα του στην Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας.

Οι «πράσινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους από την πώληση του Αργεντίνου επιθετικού, ο οποίος σημειωτέον επέμενε να μεταπηδήσει στον εν λόγω σύλλογο, το ποσό των 1 εκατ. δολάρια, ήτοι 750.000 ευρώ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Johor Darul Takzim FC για την μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Φιγκερόα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου.

Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που μου έδειξαν - και μάλιστα δύο φορές - εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία ανταμείβει την εμπιστοσύνη αυτή. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάθε του στόχο και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα».

Zougla.gr
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.