Πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το παράθυρο

Μια 35χρονη γυναίκα συνελήφθη από την ισπανική αστυνομία επειδή πέταξε από το παράθυρο το βρέφος που γέννησε κρυφά μέσα στο σπίτι της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το νεογέννητο αγοράκι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.
Η γυναίκα ζούσε σε ένα διαμέρισμα της Μαδρίτης μαζί με τους γονείς της οι οποίοι αγνοούσαν ότι ήταν έγκυος, ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της. Συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Τα ξημερώματα της 24ης Δεκεμβρίου η 35χρονη γέννησε στο δωμάτιό της και, αφού έκοψε τον ομφάλιο λώρο, τύλιξε το μωρό σε ένα τζιν παντελόνι και το πέταξε στον ακάλυπτο από το παράθυρο της κουζίνας, από ύψος 2,2 μέτρων. Καθώς όμως παρουσίαζε ακατάσχετη αιμορραγία, λίγο αργότερα ζήτησε από τους γονείς της να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο.
Γύρω στις 8:30 το πρωί, η γιαγιά του νεογέννητου πήγε στην κουζίνα και κοιτώντας από το παράθυρο, είδε το βρέφος στην εσωτερική αυλή και ειδοποίησε τις αρχές.
Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το νεογέννητο έπασχε από σοβαρή υποθερμία και δεν ανέπνεε. Αφού το επανέφεραν στη ζωή, το μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Real.gr
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.