Τέλος στα σχέδια γάμου για τη Sofia Vergara;

Στα μέσα Νοεμβρίου απόλαυσε γεύμα με φίλους στο Δυτικό Χόλιγουντ ενώ όλοι παρατήρησαν ότι δεν φορούσε το διαμαντένιο δαχτυλίδι
αρραβώνων, ενώ επιπλέον τις διακοπές για την Ημέρα Ευχαριστιών δεν την πέρασαν μαζί. Έτσι φούντωσαν οι φήμες ότι η Sofia Vergara ανέβαλε τον γάμο της με τον Nick Loeb. Όπως δήλωσε πηγή στο περιοδικό InTouch για το τεύχος της 23ης Δεκεμβρίου, η Κολομβιανή σταρ και ο αρραβωνιαστικός της Nick έχουν πρόβλημα με τη σχέση τους από το καλοκαίρι, οπότε και περνάνε πολύ περισσότερο χρόνο χώρια. "Δεν υπάρχει ημερομηνία γάμου, ούτε πλάνο, ούε νυφικό!" δήλωσε η ίδια πηγή στο περιοδικό.

Η ηθοποιός που έχει συμβόλαια με μεγάλες εταιρείας και σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων, ενώ πρωταγωνιστεί στο Modern Family που σαρώνει τα Emmy και τα γυρίσματα γίνονται στο Λος Άντζελες χρίσθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της μικρής οθόνης, ενώ μόλις το περασμένο έτος κέρδισε 30 εκατ. δολάρια! Από την άλλη ο αρραβωνιαστικός της εργάζεται στη Νέα Υόρκη και η εταιρεία του δεν του απέφερε μεγάλα κέρδη. "Ο Νick στεναχωριέται που η Sofia βγάζει τόσα λεφτά και δεν δίνει και πολλά στη δικήτου εταιρεία τελευταία!" σχολιάζουν οι πηγές. 

Το ζευγάρι διέψευσε παλαιότερες φήμες χωρισμού όταν το καλοκαίρι είχε έναν άγριο δημόσιο καυγά ενώ έκανε διακοπές στα Χάμπτονς. Μόλις την Κυριακή η Sofia ανήρτησε στη σελίδα της στο Twitter μία φωτογραφία της μαζί με τον Nick που παρακολουθούσαν παιχνίδι των New York Giants. Ποια είναι η αλήθεια; Ο χρόνος θα δείξει.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.