Θρίλερ με την έκδοση Φιλιππίδη. Οι Τούρκοι ζητούν ανταλλαγή

Ένα σκληρό παζάρι γύρω από την έκδοση του Αγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα που κρατείται στις φυλακές Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τούρκοι ζητούν την ανταλλαγή του πρώην προέδρου του ΤΤ με Τούρκους που κρατούνται στην Ελλάδα.
Στη λίστα των Τούρκων φέρονται να είναι δύο πράκτορες της ΜΙΤ και ένας Κούρδος κατηγορούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας, όπως αναφέρει το Εθνος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα συνδέεται και η σύλληψη δύο Τούρκων κουρδικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη μόλις πριν από ένα 24ωρο. Για τους δύο άνδρες, ηλικίας 49 και 51 ετών, εκκρεμούσε σήμα της Ίντερπολ. Οι δύο φέρονται να έχουν σχέσεις με το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο (DHKP-C). Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης θα αποφασίσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου αν θα εκδοθούν στην Τουρκία.

Σχετικά με την τύχη του Αγγελου Φιλιππίδη, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει συμφωνία, ενδεχομένως με αμοιβαίες υποχωρήσεις…
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.