Έρχεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας

Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σε όλη την Ελλάδα από την ερχόμενη Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, ως και 15 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερα.

Ενδεικτικό της μεταβολής του καιρού είναι το γεγονός οτι στην Πάτρα απο την Τετάρτη κυρίως και για το επόμενο διάστημα η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει στη μέγιστη τιμή της τους 25 βαθμούς κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Τρίτη, η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, αγγίζοντας το μεσημέρι, τους 21-22oC, ενώ από τη Τετάρτη, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και στην υπόλοιπη χώρα, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 24-25oC.

Τις βραδινές ώρες, η ψύχρα ως και το κρύο θα λέγαμε, θα είναι αισθητά κυρίως στη βόρεια αλλά και κεντρική Ελλάδα. Μάλιστα, στη βόρεια ημιορεινή και ορεινή Ελλάδα, η θερμοκρασία θα πέσει πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες και κάτω από τους 4-5oC.

Το Φθινόπωρο λοιπόν φαίνεται να μπαίνει στη χώρα μας και θερμοκρασιακά από τις 24 Σεπτεμβρίου και μετά. Πάντως ο φετινός Σεπτέμβριος, θεωρείται ως ο πιο βροχερός των τελευταίων 10 περίπου ετών. Σύμφωνα και με τους επιστήμονες, φέτος, ο Χειμώνας, ενδέχεται να είναι αρκετά ''βαρύς'', με πολλά κρύα και χιόνια στην Ευρώπη.

Πηγή: Πληροφορίες απο greek-weather.org
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.