4 μυστικά για να λάμπετε!

Συμβουλές από τον αγαπημένο δερματολόγο των stars, Dr Perricone.... Αρκούν μόνο τα προϊόντα νέας γενιάς για να έχετε νεανική, λαμπερή επιδερμίδα;


1. Χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα "Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί είναι να βρείτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας. Και αυτό είναι απλό. Καθαρισμός, μετά μια ενυδατική και πάνω από αυτήν το αντηλιακό. Οι περισσότερες γυναίκες φοράνε 10 ή 20 προϊόντα το ένα πάνω από το άλλο. Αυτό δεν το καταλαβαίνω."

2. Δεν πίνετε πολύ νερό "Πίνετε 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Οι περισσότεροι μισούν το νερό για κάποιο λόγο... Βλέπετε, το πρόβλημα είναι πως ο μηχανισμός της δίψας δεν ενεργοποιείται παρά μόνο όταν έχουμε ήδη αφυδατωθεί κατά 2-3%. Όταν είστε αφυδατωμένοι, τα κύτταρα δεν λειτουργούν σωστά γιατί το νερό είναι απαραίτητο σε όλες οι βιοχημικές διεργασίες. Τώρα ανακαλύπτουμε πως το νερό είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ό,τι πιστεύαμε. Δημιουργεί στο εσωτερικό των κυττάρων ένα φιλμ που συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας. Και κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν πως με αυτό τον τρόπο τα κύτταρα μπορούν να διορθώσουν τις φθορές τους."

3. Δεν τρώτε σωστά "Προσπαθείτε να τρώτε μια πράσινη σαλάτα κάθε μέρα. Είναι πολύ σημαντικό. Οι πράσινες σαλάτες περιέχουν εκπληκτικά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά ενώ αυξάνουν και τα επίπεδα νιτρικού οξέως στο αίμα. Το νικτρικό οξύ είναι αυτό που δίνει μια υπέροχη λάμψη υγείας. Το μαγικός συνδυασμός είναι ένα κομμάτι σολομός με πράσινη σαλάτα. Ο σολομός επίσης περιέχει περιέχει συστατικά που αυξάνουν το νιτρικό οξύ καθώς και τα αντιοξειδωτικά. Αν, λοιπόν, τρώτε σολομό 3 μέρες στη σειρά, θα έχετε τέτοια λάμψη που όταν θα μπαίνετε σε ένα δωμάτιο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξετε τα βλέμματα.

4. Φοράτε πολύ μακιγιάζ "Αν δεν προσέχετε τον εαυτό σας και δεν κοιμάστε αρκετά και δεν τρώτε σωστά, τότε το πιο πιθανό είναι να θέλετε να καλύψετε τις επιπτώσεις τους στο πρόσωπό σας με κάποιο προϊόν μακιγιάζ. Το θέμα είναι πως αν αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, θα μπορείτε να φοράτε λιγότερο μακιγιάζ. Και τελικά, η ματαιοδοξία είναι πραγματικά πολύ καλό πράγμα, γιατί αν σας ενδιαφέρει εμφάνισή σας, τότε θα έχετε το καλύτερο κίνητρο για να τρώτε σωστά, να διατηρείτε το βάρος σας σε καλά επιπεδα, να γυμνάζεστε και να κοιμάστε καλά. Η ματαιοδοξία είναι καλό πράγμα, μας δίνει κινητρο."
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.