Παίκτης της Φούλαμ είναι και επίσημα ο Γιώργος Καραγκούνης


Παίκτης της Φούλαμ είναι και επίσημα ο Γιώργος Καραγκούνης, με την ομάδα του Δυτικού Λονδίνου να ανακοινώνει επίσημα τη συμφωνία της μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Έλληνα άσο.


Ο 35άχρονος άσος πήρε τη φανέλα με το Νο 14 και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "κότατζερς"  εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.
"Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στη Φούλαμ και είμαι ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση που έχω στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ.


Ανυπομονώ να δουλέψω υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Γιολ και να παίξω δίπλα σε μερικούς φανταστικούς παίκτες που υπάρχουν στον σύλλογο", τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Ολλανδός τεχνικός της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού της  Εθνικής Ελλάδας:
"Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει πλούσια εμπειρία σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και είμαι χαρούμενος που εντάχτηκε στο δυναμικό της ομάδας μας αυτή τη σεζόν.
Αποτελεί έναν καθοριστικό παίκτη για τους συλλόγους στους οποίους έχει εργαστεί και είναι ένας αναγνωρισμένος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς είναι ένα βήμα από το να γίνει εκείνος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας.
Φέρνει πολλές συγκεκριμένες αρετές στην ομάδα μας", ήταν το σχόλιό του στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ποζάρει με τη φανέλα της νέας του ομάδας

Να σημειωθεί ότι στο κείμενο που φιλοξενεί την είδηση της απόκτησης του Γιώργου Καραγκούνη από τη Φούλαμ, γίνεται ειδική αναφορά στα μέχρι τώρα εντυπωσιακά πεπραγμένα του πρώην άσου του Παναθηναϊκού.
"Ο 35άχρονος μέσος είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας με την οποία έχει 120 εμφανίσεις. Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.
Ο Καραγκούνης έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές για την Ελλάδα τον περασμένο Ιούνιο, σκοράροντας το μοναδικό τέρμα κόντρα στη Ρωσία που έφερε στη χώρα του την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012.
Είχε 380 συμμετοχές στις δύο πεντάχρονες θητείες του στον Παναθηναϊκό. Ενδιάμεσα, πέρασε δύο σεζόν αγωνιζόμενος για τις Ίντερ και Μπενφίκα.
Ο Καραγκούνης έχει ξεπεράσει επίσης τις 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές (Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League) με τους συλλόγους στους οποίους  έχει αγωνιστεί", αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον "Τυπάρα".
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.