Ιδού η περίφημη σπηλιά οργίων του Μπερλουσκόνι


Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες από την υπόγεια σπηλιά στη Βίλα Certosa του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκτασης 150 στρεμμάτων, πριν από λίγες μέρες, επικυρώνοντας τις μέχρι πρότινος φήμες για την ύπαρξή της.

Όπως αποκαλύπτει βρετανική εφημερίδα, οι φωτογραφίες προέρχονται από έναν Ιταλό φωτογράφο, ονόματι Antonello Zappadu,  ο οποίος έγινε γνωστός όταν το 2009 είχε παρεισφρήσει στην περίφημη βίλα και είχε φωτογραφήσει ημίγυμνα ή κι εντελώς γυμνά μοντέλα στην πισίνα, στο πλευρό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 
Στην περίφημη σπηλιά η οποία βρίσκεται κάτω από τη βίλα υπάρχει πισίνα το πάτωμα της οποίας είναι στολισμένο με μωσαϊκό που απεικονίζει τον θεό της θάλασσας, Ποσειδώνα που κρατά την τρίαινά του. Η σπηλιά φέρεται να συνδέεται με υπόγειο τούνελ που οδηγεί απευθείας στη θάλασσα, ενώ για να κατέβει κάποιος στη σπηλιά υπάρχουν περάσματα και σκάλες.
Εικάζεται ότι χτίστηκε το 2004 αλλά δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποτέ: «Οι μυστικές υπηρεσίες μου ζήτησαν να κάνω αυτό το έργο, καθώς δέχθηκα 38 απειλές κατά της ζωής μου» είχε δηλώσει ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι, προκειμένου να δικαιολογήσει την ύπαρξή της.
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.