Ρ. Κορομηλά: Μας αποκαλύπτει πως είναι το πρώτο της "παιδί"!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι πολύ συγκινημένη, αφού σε λίγο καιρό θα γεννηθεί το πρώτο της παιδί! Το πρώτο από μια σειρά παιδικών βιβλίων που έχει ετοιμάσει, θα βρίσκεται σε λίγες ημέρες στα ράφια των βιβλιοπωλείων και στα κομοδίνα των παιδικών δωματίων!


Η Ρούλα, μας παρουσίασε τον " Νέφη, Συννέφη" , ανεβάζοντας την "μορφή" του στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και το twitter!

 Όπως βλέπεις ο Νέφης είναι γλύκας, και σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η παρουσιάστρια είναι πολύ συγκινημένη που το αγόρι της ο Νέφης, θα ζωντανέψει μέσα από το βιβλίο της! Η παρουσιάστρια του Alpha έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στον Γ. Μελά, στο παρελθόν για την ανάγκη της να γράψει βιβλία που απευθύνονται σε παιδιά, αλλά και σε μεγάλα παιδιά: "Γνωρίζω πολύ καλά ότι αγαπάς τα παιδιά, αλλά η ανάγκη σου να γράψεις γι’ αυτά έχει σχέση μήπως με το ότι σου λείπει ένα δικό σου παιδί;
 Πιθανότατα να είναι και αυτή η έλλειψη που με οδήγησε σε αυτό. Αλλά για να μην έγινε, για κάποιο λόγο θα συνέβη. Το ότι έχω αδυναμία στα παιδιά είναι γνωστό και από εκεί ξεκινάνε όλα. Πιστεύω πως ό,τι γίνεται και ό,τι δεν γίνεται, είναι για κάποιο λόγο.

 Σίγουρα λοιπόν για κάποιο λόγο δεν απέκτησα παιδί. Δεν είναι όμως ότι κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την επιθυμία." Κι ο Νέφης, είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν άλλα 4 βιβλία. «Το ελάφι και το αγριολούλουδο», «Πετάει, πετάει..!», «Ο Σάκης ο Φαρασάκης» και «Η αγάπη από ξύλο».
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.