Η sexy Ρία Αντωνίου και στο θέατρο


Από την TV στο θεατρικό σανίδι. Ο λόγος για την εκρηκτική Ρία Αντωνίου η οποία συνεχίζει την εντυπωσιακή καριέρα της στην Ιταλία και λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, ξαναχτυπά. 


Οπως φαίνεται, η Ρία έχει κατακτήσει πια μια θέση στην ιταλική showbiz και οι μετοχές της εξακολουθούν να είναι στα ύψη. Αυτή τη φορά η μοναδική Ελληνίδα που κάνει αυτή τη στιγμή καριέρα έκτος των συνόρων της Ελλάδας συμμετέχει σε θεατρική παράσταση στη Ρώμη μαζί με τους σταρ του ιταλικού ποδοσφαίρου, τον Christian Vieri και τον Marco Delvechio, αλλά και τη μεγαλύτερη τηλεοπτική σταρ της Ιταλίας, τη Milly Carlucci.

H πρεμιέρα της παράστασης έγινε το Σάββατο και θύμιζε πολύ το ιταλικό σόου «Ballando con la Stele», μόνο που είχε και αρκετά σκετσάκια, μοιάζοντας με μιούζικαλ. Φυσικά, το κοινό καταχειροκρότησε τα αστέρια του σόου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η παράσταση θα κάνει τουρ σε 20 πόλεις της Ευρώπης. Η Ρία δεν είχε καθόλου άγχος πριν βγει στη σκηνή. Αντίθετα, είχε τέτοιο αέρα στο ντεμπούτο της που κέρδισε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατρόφιλους Ιταλούς.

Δεν είναι τυχαίο ότι από το σόου επέλεξαν τη Ρία και τον Αντρέ Ζιλ για να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή παραγωγή, αφού οι μετοχές της στην Ιταλία είναι ακόμα στα ύψη και εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη του ιταλικού κοινού.

Ετσι, με όπλα της το νάζι και την άνεση στη σκηνή, τα έδωσε όλα και άκουσε το δυνατό χειροκρότημα, αποδεικνύοντας ότι για μία ακόμη σεζόν πρόκειται να απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και τα περιοδικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», χτες είχε ένα ραντεβού με το Rai Uno, καθώς όπως φαίνεται, μαζί με άλλο ένα μεγάλο ιταλικό κανάλι την πολιορκούν στενά προκειμένου να ανήκει στο δυναμικό τους για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το μοντέλο εξετάζει τις προτάσεις, που είναι άκρως δελεαστικές, και μάλλον δεν θα αργήσει να πει το ναι και να παρουσιάσει show στην ιταλική τηλεόραση, δείχνοντας την προτίμησή του στη γείτονα χώρα. Δεν δίστασε μάλιστα να απορρίψει και πρόταση του Alpha να είναι πλάι στη Ναταλία Γερμανού στο «Μες στην καλή χαρά».
Espressonews.gr
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.