Κατσουράνης τέλος από τον Παναθηναϊκό!

Μία εξέλιξη που θα σηκώσει μεγάλη συζήτηση έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, αφού ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα!


 Την είδηση αποκάλυψε ο Γιάννης Αλαφούζος στην πρωινή προπόνηση των πράσινων την Τετάρτη, κατά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η αποχώρηση του έμπειρου μέσου έγινε με απόφαση της διοίκησης των πράσινων, μία κίνηση που έγινε προφανώς για να ταρακουνηθούν τα αποδυτήρια της ομάδας.

 Αναλυτικά ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στην προπόνηση: «Καταρχήν θέλω να σας πω ότι σήμερα έφυγε ο κύριος Κατσουράνης από την ομάδα. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού.

 Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αργά το βράδυ και ουδείς άλλος τη γνώριζε. Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε. Μέχρι τώρα υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί.

 Ενας με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και ένας ακόμη των υπολοίπων αγώνων που μας απογοήτευσε. Δεν θέλω να αισθάνεστε άγχος για τα αποτελέσματα. Θα είμαστε δίπλα σας.

Πριν μια εβδομάδα είπα ότι είστε απλήρωτοι και το έκανα για να μοιραστώ το βάρος της ευθύνης και να σας δείξω ότι εμπράκτως συμμερίζομαι και αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στην ομάδα. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρο σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα».
 ΠΗΓΗ: Sport24
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.