Σταρ του Hollywood που έχασαν πολλά κιλά μέσα στο 2013

Μέσα στο 2013 είδαμε πολλές επώνυμες κυρίες να έχουν χάσει όλα τα περιττά κιλά που τις βασάνιζαν, μετά από πολύ κόπο και αγώνα. Δείτε παρακάτω ποιες είναι και πώς κατάφεραν να βρουν τον «παλιό» καλό εαυτό τους.

Η τραγουδίστρια Μιράντα Λάμπερτ αποφάσισε να χάσει τον περασμένο Νοέμβριο. Η ίδια είπε σχετικά: “Πέρασα τη δεκαετία των είκοσι με το βάρος μου να ανεβοκατεβαίνει όλη την ώρα, με πολύ δουλειά και πάρτι. Απλά ήθελα να μπω πιο υγιείς στα 30 και να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη φόρμα”. Η τραγουδίστρια έχασε γύρω στα 12 κιλά με τη βοήθεια της αερόβιας άσκησης και των φρέσκων χυμών.
lampertkila
Η Κριστίνα Αγκιλέρα κατάφερε να χάσει 25 κιλά μέσα σε ένα χρόνο χάρη σε μία ισορροπημένη διατροφή, στη γιόγκα και τις συνεχείς προπονήσεις. Σήμερα δείχνει πιο όμορφη από ποτέ και περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με το γιο της.
aguilerakila
Η Κλόι Καρντάσιαν έχασε περίπου 12 κιλά και αποδίδει το αποτέλεσμα στην επιμονή της. “Γυμνάζομαι τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Τρώω τα πάντα με μέτρο γιατί λατρεύω το φαγητό. Έχω αλλάξει απλά τον τρόπο ζωής μου”, είπε σε παλαιότερη συνέντευξή της.
khloekila
Από την ημέρα που έφερε στον κόσμο της πρώτη της κόρη η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να χάσει 25 κιλά. Και παρόλο που λέγεται ότι έκανε πλαστική για να καταφέρει να χάσει τόσα κιλά μέσα σε 6 μήνες η ίδια λέει ότι τα κατάφερε με τη βοήθεια της δίαιτας Atkins, της καθημερινής πεζοπορίας και των καθισμάτων.
kimkila
Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι Jersey Shore, έχασε 25 κιλά μέσα στη χρονιά και είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της. Η ίδια λέει πως κατάφερε να χάσει τόσα κιλά κόβωντας το αλκοόλ.
jerseyshorekila
Η Λέιντι Γκάγκα συνήθως ακολουθεί πολύ αυστηρή διατροφή αφού πήρε 12 κιλά το περασμένο καλοκαίρι. Η 27χρονη τραγουδίστρια ακολούθησε μία διατροφή όπου έλεγχε τις θερμιδες της και έκανε γιόγκα, τρέξιμο και ασκήσεις δύναμης.
ladygagakila
govastileto.gr
Share on :
Blog Widget by LinkWithin
 
© Copyright Media Portal 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.